Welcome To Bella's Blog . Be nice please
Follow Me | Homie
Saranghae Youu

Stress of da Day
Sunday, February 8, 2015 | 4:46 AM | 0 Cute
Hi. Minggu ni sumpah gila wa cakap sama lu, minggu paling stress. Mana tak nya, selasa lepas kan cuti, sebab sambut wel wel ( Thaipusam  ) haha. Lepastu hari rabu baru tahu yang hari khamis pulak ada test 1, eco 211, hahha. kabut gila masa tu. Khamis dah test 1, jumaat pulak ada dua kuiz plus common test lagi. Perghh  pecah pale otak wa masa tu. Hahaha. Jumaat coomon test maf 251, sabtu pulak common test tax267. Hahaha memang terbaik lah. 


Tapi alhamdulillah, semuanya sudah berakhir, hahaha, Lega rasanya common test minggu ni dah lepas. Lagi 5 hari lagi common test untuk minggu depan. Jumaat and sabtu. Pergh biasanya common test uitm ni ada gap, paling command pun sehari. Ni tak, jumaat test, sabtu pun test. Hahaha sem ni memang pecah pale dengan tkda study week . Fuhh! semangat >.< Hahaha 


Bila common test dah habis semalam, lega rasanya. haha yeah! lega tk lega lah kan sebab minggu depan pun ada lagi common test kan. hehe takpa takpa. sikit je lagi, adat lah belajar. susah susah dahulu, bersenang senang kemudian. This week, im coming home yeahhhhh!! and spent time with my love, cinto hati kawe. hehe thankyou awak sebab hantar saya sampai depan rumah dengan selamat.

tapi sebelum nak tu, singgah dulu city park. ada orang tuu , katanya teringin nak bagi ikan keli besau makan . Hahahaha takpa takpa, layankan jela budak mok sorang ni. 

Mr Sweat vs Mr Sweet . Hahahaha 

Haaa, ni ikan keli besau bakhangg. hahaha sekali baling roti, penuhh ikan. haha comel je 


Haha sebelum balik tu, kita selpiaq sikit naa. hahaha hamboi dah pandai dah orang tu buat muka :P hehe

Muka penat sebab baru lepas abis jawab test terus balik haha. 



p/s : Thanks bcoz spent time with me today, mok. Hahaha 





saya marah, awak tahu?
Friday, January 23, 2015 | 9:14 AM | 0 Cute

pen merah
pen biru
saya marah
awak tahu ?

you marah tak tentu pasal 
buat kepala i , garu gatal 
i pujuk , you tambah merajuk
you tetap marah , kata i sengal


you tunjuk pen merah lagi 
i fell like breath in the water
i setia dengan pen biru lagi
you know , i still love you 

pen merah
pen biru
jangan lah you merajuk
sampai muka merah-merah
you always know 
sayang i , semuanya for you

p/s : Hahahaha, jiwang karat pulak memalam buta ni. <3



♥ Old ♥
Da Princess

Assalamualaikum , congrats because you were step in this blog . Leave your footprints on my chatbox . Thanks for visiting babe :)
Status :
You're mine, mine, mine! Hahaha. Thanks awakk <3

: The queen of the blog is Bella
: Sunshine
: View with Google Chrome.
: Meet me at :-
Instagram | Facebook


Story Of My Life


Voice Out

No haters and anons ♥
Respect must be
Think before you write
No rapping , spamming or childish act
Your word is represent your actual behavior
Pls leave your correct URL Blog


Credit