Welcome To Bella's Blog . Be nice please
Follow Me | Homie
Saranghae Youu

Eh ?! Lumrah Dunie ke Cmne ?
Thursday, June 23, 2011 | 8:54 AM | 2 Cute
Photography Graphics, Tumblr Photography


Sejak berputus cinta ni, (wakaka) dah rasa macam malas nak berbelog .
 malas nak taip belog , malas nak berbelogwalking .
 segalanya malas . 

ada tak yang sedih kalo aku dah tak berbelog ? 
mesti takde nye pun kan ? wuuu , sedih sedih. 
by the way , ade tak yang baca belog aku ni secara sembunyi sembunyi ? (read : silent reader) 


nak baca sembunyi sembunyi takpe , 


</a

Bercinta . 
tak susah mana pun . 
ada yang kata cinta tu macam makan kacang , 
ada yang kata cinta tu macam kentut . 
senang je kan .kehkeh .
 Cinta jugak orang cakap macam makan sambal belacan . makan banyak2 , 
sampai sakit perut cirit birit . 
aisemen . 
macam aku pernah cakap,


tak guna jugak ye dak ? 

Masa tengah sayang . .

Pakwe  : baby , abg syg baby sgt2 ! tanak berpisah ngan baby .
Makwe : eleh , yelaa tuh . laki bukan boleh caya sangat .
Pakwe  : betul baby , abg janji ni . kalau takk caye , belah laa dada , x-ray lah hati . huhu 
Makwe : sekarang bukan main ye cakap , nanti kecewakan baby cmtu jea . 
Pakwe  : tidak baby . abg janji , takk kan sia sia kan baby k ?
Makwe : abg janji tau ! jangan kecewakan baby ek  . :]

Ble dahh takk ske . . .

Pakwe  : aahh ! u ingat u baik sangat ke ?!!
Makwe : hello , dulu mcm2 u janji dekat i . ape ni ?
Pakwe  janji ape ? u tu pompuan tatau malu , u tau tak ?
              i minta itu u bagi , i mintak ni u bagi . ntah ntah . . . .
Makwe : ape ntah ntah ? yang u tu , cakap tipu , x guna . setia konon .
              padahal kaki pompuan ! eeei . >:(

***********


Ahah drama bersiri apakah ini ?
 normal la situasi macam ni. aku syak suma pernah alami . 
nak cakap tak paham kang , nampak beno nipunye . aku paham sangat la . t
ime bercnte, u la ucukkk u la anjeee .
bila dah break , clash segala bagai ,
 u la bangang , 
sebangang bangangnya. 

Apo lahh nk jadi ni ?


♥ Old ♥ | $♥ New ♥
Da Princess

Assalamualaikum , congrats because you were step in this blog . Leave your footprints on my chatbox . Thanks for visiting babe :)
Status :
You're mine, mine, mine! Hahaha. Thanks awakk <3

: The queen of the blog is Bella
: Sunshine
: View with Google Chrome.
: Meet me at :-
Instagram | Facebook


Story Of My Life


Voice Out

No haters and anons ♥
Respect must be
Think before you write
No rapping , spamming or childish act
Your word is represent your actual behavior
Pls leave your correct URL Blog


Credit