Welcome To Bella's Blog . Be nice please
Follow Me | Homie
Saranghae Youu

Feebies Shoutbox
Saturday, October 29, 2011 | 2:21 AM | 0 Cute

hello and assalamualaikum semua !
hari ni , bella nak buat feebies untuk shoutbox korang yang cumel tuh . hihihi :)
ramai yang tercari - cari untuk letak background shoutbox korang tuh .
okayh , ni dia shoutbox untuk korang semua . korang jugak boleh tuka size mengikut kesesuaian yang korang suka . selamat mencuba :)

http://2.bp.blogspot.com/-_Yj4Hxa7L2M/TqvFnO_oePI/AAAAAAAAAdQ/S99z1-n7Hc8/s1600/bellaleerichi.gif
http://1.bp.blogspot.com/-54Z8-7frsew/TqvGdtreVpI/AAAAAAAAAdY/mTSM2ECHebw/s1600/bellaleerichi.gif
http://3.bp.blogspot.com/-oN6IkZBt3AU/TqvG--dNNnI/AAAAAAAAAdg/zrrNxo393G8/s1600/bellaleerichi.png
http://1.bp.blogspot.com/-bHn3q1DIYws/TqvKaNz8DgI/AAAAAAAAAdw/8ATdUMXpBEI/s1600/bellaleerichi.gif

suke ? kalau suke , click LIKE di sini .
comel tak ? kalau dah ambil , jangan lupa tinggalkan komen yaww :)
kalau nak buat feebies untuk blog korang pun boleh , tetapi mesti credit : bella 
jangan sampai anda digelar pencuri , okayh ? 

Enjoy and Have Fun ! 


♥ Old ♥ | $♥ New ♥
Da Princess

Assalamualaikum , congrats because you were step in this blog . Leave your footprints on my chatbox . Thanks for visiting babe :)
Status :
You're mine, mine, mine! Hahaha. Thanks awakk <3

: The queen of the blog is Bella
: Sunshine
: View with Google Chrome.
: Meet me at :-
Instagram | Facebook


Story Of My Life


Voice Out

No haters and anons ♥
Respect must be
Think before you write
No rapping , spamming or childish act
Your word is represent your actual behavior
Pls leave your correct URL Blog


Credit