Welcome To Bella's Blog . Be nice please
Follow Me | Homie
Saranghae Youu

Feebies Header
Wednesday, October 26, 2011 | 2:19 AM | 3 Cute

Hello Peeps !
kali ni , tetibe pulak bella nak buat header kpop . haha :)
actually , saje jea buat header ni . sukesuki . 
hmm , header bella ni pun , taklah seberapa lawa 
macam header korang semua . but , kalau korang rasa , 
korang nak , silakan ambil . dialu - alukan sangat .

For your information :
- semua header di bawah ini , adalah transparent 



http://3.bp.blogspot.com/-U2-h2cxX9D8/TqfPeZ5a_NI/AAAAAAAAAb0/TjMLsPpZdWg/s1600/bellapunyeblog.png


http://2.bp.blogspot.com/-UzXKuGC555A/TqfSpD1tkII/AAAAAAAAAb8/zqEEXkiHKqM/s1600/bellaleerichi.png

http://4.bp.blogspot.com/-fwuHzKKOt2g/Tqks2zT1E0I/AAAAAAAAAcM/yiSEffiH3gA/s1600/bellaleerichi.png

http://images.blogskins.com/skin_images/368/799/images/cute.png

Suka ? Kalau dah ambil , please click LIKE di sini .
buat masa ni , baru buat 2 saja , sebab serabut . 
tatau nak choose siapa . if korang ada cadangan , sila lah komen yaww :)
haa , kalau dah ambil header daripada bella ni , sila lah bagi komen sikit tau .

 Thank You 

♥ Old ♥ | $♥ New ♥
Da Princess

Assalamualaikum , congrats because you were step in this blog . Leave your footprints on my chatbox . Thanks for visiting babe :)
Status :
You're mine, mine, mine! Hahaha. Thanks awakk <3

: The queen of the blog is Bella
: Sunshine
: View with Google Chrome.
: Meet me at :-
Instagram | Facebook


Story Of My Life


Voice Out

No haters and anons ♥
Respect must be
Think before you write
No rapping , spamming or childish act
Your word is represent your actual behavior
Pls leave your correct URL Blog


Credit