Welcome To Bella's Blog . Be nice please
Follow Me | Homie
Saranghae Youu

Scroll Box Dalam Post
Friday, March 15, 2013 | 7:36 AM | 0 Cute

Assalamualaikum . 2nd tutors for today di atas permintaan ramai , scroll box dalam post . Eh, macam mana tuh ? Haaa, meh tengok sini kepada sesiapa yang tak faham tuh . hehe :D


Hari yang membosankan, tension aku dibuatnya. Hari2 buat benda yang sama, assembly jea . huhu . First day kat sana, aku rasa tak seronok sangat . Nak tahu sebab ape? Sebab aku dah mule rasa sayang kat budak2 kelas aku kat tempat lama aku . Sedih gile weyhh, nak tinggalkan tempat lama aku .
. LA LA LA LA LA LA
Okay, scroll bawah lagi .

*
*
*
*
*
*
Dah . tuh jea, hehe :D


1. Posting > New post > Edit HMTL 


2. Then, copy code ini .
<div style="font: 12px,arial; height: 120px; overflow: scroll; width: 400px;">Tulis di sini  </div><div style="font-family: arial,arial,sans-serif; font-size: 10px;"></div>

3. Then, paste dalam kotak edit HMTL tuh . 

4. Preview and save . 

Good Luck and Enjoy ! 



♥ Old ♥ | $♥ New ♥
Da Princess

Assalamualaikum , congrats because you were step in this blog . Leave your footprints on my chatbox . Thanks for visiting babe :)
Status :
You're mine, mine, mine! Hahaha. Thanks awakk <3

: The queen of the blog is Bella
: Sunshine
: View with Google Chrome.
: Meet me at :-
Instagram | Facebook


Story Of My Life


Voice Out

No haters and anons ♥
Respect must be
Think before you write
No rapping , spamming or childish act
Your word is represent your actual behavior
Pls leave your correct URL Blog


Credit