Welcome To Bella's Blog . Be nice please
Follow Me | Homie
Saranghae Youu

Jangan Lah Sombong Sangat
Thursday, September 22, 2011 | 6:40 AM | 0 Cute

Photography Graphics, Tumblr Photography

orang ada blog , dia pun nak ada blog jugak .
okay lah , tak kesah pun sebab
dunia blog untuk semua orang kn ?
bukan sesiapa punya pun . free jea , hehe :)

just aku nak cakap sikit ni . kalau dah ada blog tuh , 
jangan lah sombong sangat ! bukannya susah pun
 setakat nak melayan orang kn ? kalau susah pun , cuba lah appreciate
kat pembaca blog kita tuh . tak susah pun kalau KITA MAHU ~

then , reader blog ni ada macam2 ragam .
ada yang baik , ada yang manis mulut puji entry kita
tetapi sebenarnya dia kutuk kita dari belakang . kuangkuangkuang ~~
ada jugak yang jenis suka  bagi komen yang pedas-pedas .
tetapi , ada pulak reader yang taksub sangat sampai 
OVERLAH pulak mintak macam-macam .
ish3 , teruk teruk !

Photography Graphics, Tumblr Photography
hmm , ada jugak sesetengah blogger kita ni yang 
perasan blog dia tuh famous sangat ! eeei , takpe lah
pun kalau blog kau famous . tapi kan , bila dorang 
dah famous - hilanglah friendly and humble dia . 
OMG ! kesian kesian 
And , cuba lah sedaya upaya happy kan readers korang .
maksudnya , bila readers tinggalkan komen ke ape .
 seelok2 nya replay lah sikit ek ?
 biar lah readers kita tuh rasa dihargai .


p/s : actually , aku bukannya bagus sangat pun . just pendapat aku jea kayh ?
tiada kaitan antara hidup mahupun yang meninggal dunia . 
haha , merepek dah ~~


♥ Old ♥ | $♥ New ♥
Da Princess

Assalamualaikum , congrats because you were step in this blog . Leave your footprints on my chatbox . Thanks for visiting babe :)
Status :
You're mine, mine, mine! Hahaha. Thanks awakk <3

: The queen of the blog is Bella
: Sunshine
: View with Google Chrome.
: Meet me at :-
Instagram | Facebook


Story Of My Life


Voice Out

No haters and anons ♥
Respect must be
Think before you write
No rapping , spamming or childish act
Your word is represent your actual behavior
Pls leave your correct URL Blog


Credit