Welcome To Bella's Blog . Be nice please
Follow Me | Homie
Saranghae Youu

Bila Kita Sayangkan Dia . . .
Saturday, October 29, 2011 | 3:41 AM | 0 Cute

bila kita sayangkan orang tuh , 
kita tunggu lama pun , takpe 
bila dia tunggu kita , dia marah2 ?!
hati kata , '' alaa , adat menunggu , memang lah macam tuh . ''

bila kita sayangkan orang tuh ,
kita tak tidur pun takpe , layan dia tengah bosan 
tapi , bila kita bosan , ada dia nak layan kita ?
hati tak kata apa , maybe dia busy kowt .

bila kita sayangkan dia ,
kita call dia , nak cakap dengan dia 
tapi , dia matikan phone tuh and tak jawab lansung 
hati kata , '' takpe , kawan dia , kawan kita jugak . ''


bila kita sayangkan dia ,
kita bercerita dengan dia [ cerita dgn tunggul lagi bagus ! ]
tapi , bila dia bercerita dgn kita
kita dengar jea , sepatah2 kita kena ingat . kalau tak , kena marah nanti . 
hati kata , '' takpe , sayangkan . ''

bila kita sayangkan dia ,
kita sanggup bagi dia rest tyme dia letih 
tapi , bila kita letih , dia suruh kita layan dia 
ishh , adil ke ?! hati kata , '' alaa , bukan selalu pun .''

bila kita sayangkan dia ,
kita tak pernah pentingkan diri sendiri
tapi , dia hipokrit tahap gaban  
hati kata , '' takpe , dia mmg macam tuh . kena lah terima seadanya . ''


bila kita sayangkan dia ,
kita sayang nak tinggalkan dia selama - lamanya 
tapi , dia tak tahu yang kita ni berhadapan dgn maut
walaupun kita sakit , dia kata , '' sakit biasa2 jea , jgn nak mengarut ! ''
hati kata , mcm mana lah bila kita takde ? mesti dia happy kan ? ''

bila kita sayangkan dia ,
kita sanggup tinggalkan dia selamanya untuk kebahagiaan dia ,
tapi , adakah dia hargai pengorbanan kita ?
hati kata , '' takpe , janji dia bahagia . ''


Dan . .
bila kita tinggalkan dia selamanya ,
dia datang ziarah pusara kita 
dia kata , dia mintak maaf sebab pernah mengata kita
sebab pernah paksa kita layan dia tengah bosan ,
sebab tak hiraukan call kita ,
sebab tak dengar luahan isi hati kita ,
sebab pentingkan diri sendiri ,
sebab tak pernah tengok penderitaan kita .

Namun , semuanya sudah terlambat ...
p/s : hargailah orang yang sayang kat kita . 

♥ Old ♥ | $♥ New ♥
Da Princess

Assalamualaikum , congrats because you were step in this blog . Leave your footprints on my chatbox . Thanks for visiting babe :)
Status :
You're mine, mine, mine! Hahaha. Thanks awakk <3

: The queen of the blog is Bella
: Sunshine
: View with Google Chrome.
: Meet me at :-
Instagram | Facebook


Story Of My Life


Voice Out

No haters and anons ♥
Respect must be
Think before you write
No rapping , spamming or childish act
Your word is represent your actual behavior
Pls leave your correct URL Blog


Credit