Welcome To Bella's Blog . Be nice please
Follow Me | Homie
Saranghae Youu

Cinta Chipsmore or sebaliknyaa ?
Monday, October 17, 2011 | 3:53 AM | 0 Cute

Pakwe : Hey aweks ! jom kapel nak ?
Makwe : Ehh , bestnyaa . Jomjom , dah 2 hari tak kapel ni .
Pakwe : ohh , syurganyaa dunia XD

Keesokan harinya . . .

Makwe : weyh , jom break . busan lah dengan lu .
Pakwe : tuh lah pasal , blah la lu . grrr >:(

Cinta sementara or what ? ish3 , kalau nak sangat bercinta pun
biarlah sampai kawin hendaknyaa . haih , sungguh
tak paham lah kenapa still lgy ada orang yang sebegini //?//

setiap orang ada harapan kan , tyme bercinta .
kan kan kan ? hehe :)
so , ada jugak yang harap sangat yang cinta pertama
tuh adalah cinta terakhir . aku pun berharap jugak tyme kanak2 dulu
kononnya , itulah cinta terakhir . hakhakhak XD
so , dalam pengajian aku // hoho
ada beberapa stage untuk bercinta nih .

Cinta zaman tadika 
tyme tadika , hingusan lagy bagi yang agak matured dah
berkenan dengan seseorang ni . tuptup , dia dah pindah rumah . alahai ~
anak askar lah katakan . melepas ~~

Cinta zaman sekolah 
yang ni , aku pernah rasa kowtt // hakhak XD
tyme tuh , ramai yang kapel tyme ni .
abis sekolah , abis lah kapel . ehh , camtu ke ?




Cinta Zaman Cyber
zaman teknologi yang seba canggih ni , takde dah ngorat
berpantun - pantun . sampai tahap carik jodoh pun
kat hujung jari dah . HAHA XD
bukan tak leh caye , tapi kalau dapat orang yang betul2 baik
dan boleh dipercayai , apa salahnyaa kan ?
kalau tak dapat yang terbaik untuk kita , muhasabah diri ea adik2 . // hoho //
hmm , maybe dia bukan yang terbaik untuk kita . hati manusia ,
senang bona berubah ? ish ish ish

♥ Old ♥ | $♥ New ♥
Da Princess

Assalamualaikum , congrats because you were step in this blog . Leave your footprints on my chatbox . Thanks for visiting babe :)
Status :
You're mine, mine, mine! Hahaha. Thanks awakk <3

: The queen of the blog is Bella
: Sunshine
: View with Google Chrome.
: Meet me at :-
Instagram | Facebook


Story Of My Life


Voice Out

No haters and anons ♥
Respect must be
Think before you write
No rapping , spamming or childish act
Your word is represent your actual behavior
Pls leave your correct URL Blog


Credit