Welcome To Bella's Blog . Be nice please
Follow Me | Homie
Saranghae Youu

Peluang kedua ? boleh bagi tak ?
Saturday, October 22, 2011 | 2:00 AM | 0 Cute
Pernah ku menyintaimu , tapi tak begini .
Kau khianati hati ini , kau curangi aku .

Macam - macam alasan . .
Bie : alaa , facebook tuh pun orang hack kowt . sebab itu i tak online .
   keje jea ni , u tak payah lah fikir sangat . serabut lah kepala i . 
Baby : ehh ?! abis tuh , yang tiba2 single kat facebook tuh , apsal ? 
mau nya i tak gelabah . u tak tinggalkan i kan , bie ?
Bie : baby , takde pape lah . i takkan tinggalkan you , baby . muahxx

Sebulan kemudian . .

Baby : ooh , kat handset tuh , nama shima . u dengan shima kan ?
Bie : errr , baby sayang . i mintak maaf . huhu * senyap *
Baby : kenapa u buat i macam ni ? apa salah i ? kalau u taknak kan i ,
kenapa tak cakap jea ? kenapa nak tipu facebook ? sedih lah u buat i macam ni !
takpe lah u , i undur diri . maybe kita takde jodoh :(
Bie : u jangan lah buat i macam ni , please baby .. bagi i peluang kedua . please ....
Baby : dahla u , hati i dah tawar ! letih percayakan u bertahun - tahun .
ni yang u bagi . kita dahla jauh , dulu macam2 u janji sumpah setia .
Bie : i merayu kat u ni , pleaseee ... i nak u lagi , i yang bodoh , bengot .. huhu
pleasee baby , bagi i masa . kita bina hidup baru .
Baby : ... ???

actually , memang susah nak ubah orang ni . lagi2 spesis ego , fuuhh ! 
lagi payah nak ubah derr . tapi nak buat macam mana kan ? 
hmm , doa lah banyak2 . maybe dengan doa jea boleh ubah seseorang . 
p/s : sinetron di atas ni , takde kena mengena dengan sesape pun . 
      so , jangan terasa or ambil hati ea ? sekadar suka - suki jea .


♥ Old ♥ | $♥ New ♥
Da Princess

Assalamualaikum , congrats because you were step in this blog . Leave your footprints on my chatbox . Thanks for visiting babe :)
Status :
You're mine, mine, mine! Hahaha. Thanks awakk <3

: The queen of the blog is Bella
: Sunshine
: View with Google Chrome.
: Meet me at :-
Instagram | Facebook


Story Of My Life


Voice Out

No haters and anons ♥
Respect must be
Think before you write
No rapping , spamming or childish act
Your word is represent your actual behavior
Pls leave your correct URL Blog


Credit