Welcome To Bella's Blog . Be nice please
Follow Me | Homie
Saranghae Youu

Chemistry in relationship ?
Tuesday, November 8, 2011 | 2:43 AM | 0 Cute

Chemistry / kimia . hmm , semua orang tahu kan ? secara skemanya , kimia ni satu subjek yang paling susah . bella pun tak paham macam mana lah bella boleh belajar kimia niehh . ada hikmah , maybe . yelaa , mana lah tahu kan , one day bella boleh cipta satu bom yang amat dasyat . hakhak // 
aku mula jatuh hati kepadamu 
setelah kau kata cinta kepadaku 
akhirnya kita bersama
pertama kali kita bersua , bertentang mata
terasa ada kimia di antara kita
Bercakap pasal kimia kan , badan kita ni ada cas posotif and negatif . bella rasa , ramai yang dah tahu kowtt , hikhik // ;] cas cas ni akan hasilkan daya tarikan yang menyebabkan orang tertarik dengan kita . So , sama sama lah menarik hendaknyaa . hokhok // itulah kimia :)


bella ada dengar lahh - bila kita berkawan dengan someone tuh , kita mesti ada chemistry antara  satu sama lain . kalau tak , tak satu kepala lahh . hmm , maybe chemistry yang dimaksudkan ialah persamaan . macam tuh jugak kalau kita kapel . borak borak , then bila ada baju sama , hobi sama , cita-cita sama , terus cakap ada chemistry . hukhukhok // 

but , boleh percaya ke dengan chemistry , dalam sesuatu relationship ?
kalau takde persamaan , tuh kira takde relationship lahh ek ? errr , confuse confuse O.o
p/s : tetiba pulok story pasal kimia . hakhak ;]

♥ Old ♥ | $♥ New ♥
Da Princess

Assalamualaikum , congrats because you were step in this blog . Leave your footprints on my chatbox . Thanks for visiting babe :)
Status :
You're mine, mine, mine! Hahaha. Thanks awakk <3

: The queen of the blog is Bella
: Sunshine
: View with Google Chrome.
: Meet me at :-
Instagram | Facebook


Story Of My Life


Voice Out

No haters and anons ♥
Respect must be
Think before you write
No rapping , spamming or childish act
Your word is represent your actual behavior
Pls leave your correct URL Blog


Credit