Welcome To Bella's Blog . Be nice please
Follow Me | Homie
Saranghae Youu

Tips Jadikan Blog Korang Famous
Friday, November 18, 2011 | 2:51 AM | 0 Cute

Assalamualaikum  
Hari ni , bella nak share sikit tips lah kat korang semua . tips untuk jadikan blog korang famous gilaa XD . Yelaa , walaupun blog bella tak sefemes mana , tapi bella saje jea share tips ni dengan korang . hehe ;0

Click gambar ni , untuk tumbesaran . XD

Actually , nak jadi kreatif ni , payah sikit kowt . hakhak ;D Dahdah ! jom tengok kat bawah ni .

Tinggalkan jejak langkah korang kat shoutbox 
Sesetengah orang , tak suka tinggalkan jejak langkahnya di shoutbox . buang masa , hakhak ;] . tapi kan , ada banyak faedah tau kalau korang tinggalkan jejak langkah korang kat shoutbox tuh . mana lah tahu kan , blogger2 lain tuh terpandang nama korang kat shoutbox , tut tut terdetik pulok dowrang nak visit blog korang . Haaa , tak ke untung namanyaa ? 

Buat tutorials banyak - banyak 
kalau korang buat blog tutorial , surelah blog korang memang meletop gilee XD . So , start lah buat tutorials banyak - banyak . tapi , jangan tak letak credit pulok kayh ? nanti , mengamuk pulok owner tuh . hehe :D

Buat blog kawai and cute
blog tak kawaii pun takpe lah , asalkan ada sikit element cute tuh . kalau blog macam hampehh jea , sapo nak lawat kan ? 

Pandai memilih background yang comel 
ahha , ni penting nieh . yelaaa kan , kalau background dah rupa serabut , tak ke pening kepala tengoknyaa ? 
haaa , kalau nak background yang comel - comel macam blog bella ni , search jea kat cherrybam , dollielove and sebagainyaa . bella biasanya , amek blog background kat cherrybam , sebab banyak yang colour pink . heee , cute lah !

p/s : tuh sahaja tips bella untuk korang semua . hehe . have fun !  

♥ Old ♥ | $♥ New ♥
Da Princess

Assalamualaikum , congrats because you were step in this blog . Leave your footprints on my chatbox . Thanks for visiting babe :)
Status :
You're mine, mine, mine! Hahaha. Thanks awakk <3

: The queen of the blog is Bella
: Sunshine
: View with Google Chrome.
: Meet me at :-
Instagram | Facebook


Story Of My Life


Voice Out

No haters and anons ♥
Respect must be
Think before you write
No rapping , spamming or childish act
Your word is represent your actual behavior
Pls leave your correct URL Blog


Credit