Welcome To Bella's Blog . Be nice please
Follow Me | Homie
Saranghae Youu

Contest Blog Paling Cun
Wednesday, December 28, 2011 | 2:21 AM | 2 Cute

Assalamualaikum
Setiap kali kita tengok kat dashboard kan , mesti kita nampak ape yang kawan2 kita post kan , right ? Kali ni , bella mau join contest lah pulak , mana lah tahu , kowtt2 menang  dikira nasib lah tuh , hihihi . Hadiah nya pun berbaloi , cash okay . Tengok banner contest dia , simple jea but hadiah . fuhhh ! memang terbaikk ! :)


hmm , tengok banner dia ? simple but perfect ! tetibe plak bella nak join contest ni , sebab apa ? sebab belog bella memang cun . hakhak * pasan gile weyh XD . actually , blog bella mana lah lawa pun , tak macam blog korang . memang gile superb lah ! :) so , jom kita tengok terms and contions nye . ehh , betoi ke english aku ni ? haha , hentam saja lah . :P

Terma dan Syarat : 

  • Buat entry pasal contest ini
  • Blog mesti kemas dan cantik
  • Tag kawan korang seramai mana yang boleh  limit 5 orang , makesure dorang tau 
  • Tinggalkan URL entry di ruangan komen
  • Tarikh tutup 15 Jan 2012
Tag :
http://sapphirepearl13.blogspot.com/
http://ilyulikealovesong.blogspot.com/
http://pinkytira.blogspot.com/
http://bbbunny93.blogspot.com/
http://eedapunyeblog.blogspot.com/
and Youu !!
p/s : kepada yang di-tag , sila buat entry macam bella tau . ;)

♥ Old ♥ | $♥ New ♥
Da Princess

Assalamualaikum , congrats because you were step in this blog . Leave your footprints on my chatbox . Thanks for visiting babe :)
Status :
You're mine, mine, mine! Hahaha. Thanks awakk <3

: The queen of the blog is Bella
: Sunshine
: View with Google Chrome.
: Meet me at :-
Instagram | Facebook


Story Of My Life


Voice Out

No haters and anons ♥
Respect must be
Think before you write
No rapping , spamming or childish act
Your word is represent your actual behavior
Pls leave your correct URL Blog


Credit