Welcome To Bella's Blog . Be nice please
Follow Me | Homie
Saranghae Youu

Hangout ;)
Friday, December 23, 2011 | 1:56 AM | 0 Cute

Assalamualaikum ,
Hari ni , my family and i pergi jalan jalan lah . Dah lama tak keluar jalan jalan dengan family . my father nak belanja makan pizza hut . wohoo XD memang dah lama aku mengidam nak makan pizza hut . my father belanja makan pizza because of my young brother dapat 8A dalam PMR , muehehe . dia yang beriye2 sangat nak makan pizza , so my father bawak lah kitorang gi makan pizza hut at Parkson . 


My father cakap , order lah apa yang nak . hihihi :3 makan ber-lima jea , but berpuluh-puluh kena . takpe lah , sekali sekala kan ? hikhik . dalam kereta , asyik cakap kenyang , kenyang , kenyang , thanks father . Then , kitorang gi shopping kat Nilai 3 . rambang mata den tengok , macam-macam ada . haha ,, kat sana , my father belikan bella tudung pashmina . Waaa , thanks again father . sukesuke :) warna pink gitu . nak tengok macam mana rupa pashmina nyeee ? japjap . 
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.



tadaaa !! faces of seventeen lah konon :P hikhik 

haha , kelakar kan bella pakai ? Btw , i'm not beautiful as youu . balek dari nilai , terus jea bella try pakai tudung ni . actually , bella main pakai jea . haishh , selekeh / serabai jea tengok . bukan macam ni cara pemakaian pashmina ye , murid murid . saje jea , try sebab tak sabar nak nengok macam mana rupa pashmina . hikhik ,, memang penat gile balek jalan dari nilai . mana tak penatnya , asyik berjalan jea k hulu hilir tanpa henti :)

p/s : im not beautiful as you , so jangan lah kutuk2 . puji2 jea boleh ;|

♥ Old ♥ | $♥ New ♥
Da Princess

Assalamualaikum , congrats because you were step in this blog . Leave your footprints on my chatbox . Thanks for visiting babe :)
Status :
You're mine, mine, mine! Hahaha. Thanks awakk <3

: The queen of the blog is Bella
: Sunshine
: View with Google Chrome.
: Meet me at :-
Instagram | Facebook


Story Of My Life


Voice Out

No haters and anons ♥
Respect must be
Think before you write
No rapping , spamming or childish act
Your word is represent your actual behavior
Pls leave your correct URL Blog


Credit