Welcome To Bella's Blog . Be nice please
Follow Me | Homie
Saranghae Youu

Janji Manismu
Sunday, December 4, 2011 | 12:51 AM | 0 Cute

JANJI . hmmm , semua orang pernah berjanji and mungkir janji . tapi , kalau dah diri tuh tak boleh pegang janji , tak payah lah nak janji bagai . ni tidak , orang nak janji , dia sebok nak berjanji . then , kau tak tepati , yekan ? :)

kalau ikut pengalaman aku , ramai jugak kawan2 aku yang mungkir janji , tipu lah kalau aku tak pernah mungkir janji kan ? hekhek . ni nak story sikit . tyme bercinta , semuanya berjanji memang tak boleh blah lah . statement bunga- bungaan gitu . waduhh ! yelaa , masa tuh , syurgaa beb . ouhh , indahnya dunia . kehkeh . tyme sayang , mestilah percaya kan ? lagi2 girl , senanglah dorang percaya , kalau si jejaka kata statement macam tuh .

BoyFriend : baby , kalau abang jadi bintang , baby jadi apa ?
GirlFriend : mestilah baby jadi bulan , hikhik :P
Boyfirend : kalau abg jadi husband pulok ?
GirlFriend : baby jadi wife abang lahh . awww ;)
BoyFriend : nanti , bila kita dah kawin kan , sayang janji akn jaga baby sepenuh hati sayang . muachh <3
GirlFriend : janji ea sayang .

Hmm , selalunya situasi macam ni , lelaki yang suka janji bagai . haish , memang cair lah kalau si jelita tuh dengar . fuhh , jiwang abeh ! persoalannya , berapa lama janji manismu itu boleh bertahan ? ish3 , tyme berjanji , kau main kau eaa . dush !


eeeii , bella just tak paham lah about lelaki zaman ni . suka sangat tabur janji manis lah , jiwang karat lah , tapi tak pandai nak tunaikan . janji tuh , dah macam bagi harapan bro . kesian lah kaum hawa ni . huhu ;'( kalau yakin ianya menjadi , barulah berjanji . kalau tak tunaikan , namanya MUNAFIK . jangan cakap yang bella ni , bebel kat lelaki jea . yang girl pun , kalau rasa tak boleh , tak payah lah berjanji and sumpah setia bagai . tapi , kita yang girl ni , jarang mungkir janji kan ? hekhek . 

♥ Old ♥ | $♥ New ♥
Da Princess

Assalamualaikum , congrats because you were step in this blog . Leave your footprints on my chatbox . Thanks for visiting babe :)
Status :
You're mine, mine, mine! Hahaha. Thanks awakk <3

: The queen of the blog is Bella
: Sunshine
: View with Google Chrome.
: Meet me at :-
Instagram | Facebook


Story Of My Life


Voice Out

No haters and anons ♥
Respect must be
Think before you write
No rapping , spamming or childish act
Your word is represent your actual behavior
Pls leave your correct URL Blog


Credit