Welcome To Bella's Blog . Be nice please
Follow Me | Homie
Saranghae Youu

Tempahan Free Edit Blog
Wednesday, December 14, 2011 | 12:01 AM | 0 Cute

Assalamualaikum
korang nampak kan title kat atas tuh ? yess , kali ni bella akan editkan blog korang secara percuma bermula pada hari ini sehingga hujung bulan . insyallah , kalau bella dapat online lah . ikut mood internet ni haa . aduiyai , asyik buat hal jea internet aku ni . haishh .. 

by the way , bella akan editkan blog korang berdasarkan apa yang korang nak such as blockquote , cursor and footer . errr , header tak termasuk sebab bella tak pandai nak editkan header untuk korang . takut tak cantik , huhu :( kepada sesiapa nak bella ni editkan blog korang yang comel loteh tuh , sila inform di facebook pages bella iaitu : Bella's Blog . Bella akan edit dengan menggunakan template di blogskin bella or yang sedia ada . 

Sekian , Terima Kasih .

p/s : bella akn edit kpd sesiapa yg btol2 nak & hargai bella sahaja .

♥ Old ♥ | $♥ New ♥
Da Princess

Assalamualaikum , congrats because you were step in this blog . Leave your footprints on my chatbox . Thanks for visiting babe :)
Status :
You're mine, mine, mine! Hahaha. Thanks awakk <3

: The queen of the blog is Bella
: Sunshine
: View with Google Chrome.
: Meet me at :-
Instagram | Facebook


Story Of My Life


Voice Out

No haters and anons ♥
Respect must be
Think before you write
No rapping , spamming or childish act
Your word is represent your actual behavior
Pls leave your correct URL Blog


Credit