Welcome To Bella's Blog . Be nice please
Follow Me | Homie
Saranghae Youu

Shoutbox Kena Bayar ? Biar Betol
Sunday, December 18, 2011 | 1:46 AM | 0 Cute

Assalamualaikum
Haa , nampak kan title kat atas tuh ? korang tau tak , yang shoutbox dah kena bayar mulai 1st January 2012 ni ? Tak percaya ? Korang cuba tengok kat shoutbox korang . ada nampak tak yang tulisan Important Notice kat situ ? Then , dia keluar tulisan omputih lah . haa , korang baca dan fahami lah betul2 ek ? hihihi :)

Paham tak ? err , okayh lah . meh bella jelaskan di sini ye murid-murid . dia cakap kan , after 1st January 2012 , perkhidmatan shoutmix yang korang tengah guna tuh akan dikenakan bayaranlah . dah takde fee dah . alaa , takde lah mahal mana pun , just $0.99 setiap bulan . sayang sangat shoutmix korang ? hmm , bayo lah . mana ada dah , yang free kat dunia ni sekarang . semuanya nak duit , duit and duit . Btw , aku rela jadi orang kedekut . hahaha . Byebye shoutmix ~

p/s : bella pun tak tukar shoutmix lagi lah . sayang pulak rasanya nak tukar . huhu

♥ Old ♥ | $♥ New ♥
Da Princess

Assalamualaikum , congrats because you were step in this blog . Leave your footprints on my chatbox . Thanks for visiting babe :)
Status :
You're mine, mine, mine! Hahaha. Thanks awakk <3

: The queen of the blog is Bella
: Sunshine
: View with Google Chrome.
: Meet me at :-
Instagram | Facebook


Story Of My Life


Voice Out

No haters and anons ♥
Respect must be
Think before you write
No rapping , spamming or childish act
Your word is represent your actual behavior
Pls leave your correct URL Blog


Credit