Welcome To Bella's Blog . Be nice please
Follow Me | Homie
Saranghae Youu

Haishh , Berkurun Tak Di-Tag
Thursday, January 19, 2012 | 6:52 AM | 2 Cute

Assalamualaikum
Kali ni , bella di tag oleh salah seorang rakan baik jugak lah , di alam maya iaitu cik layla . hikhik , rajen betul dia lawat blog bella yang tak seberapa cantik ni . huhu ;( okayh , nak tahu apa yang dia tag kat bella tak ? tengok sini tau . jeng , jeng , jeng .
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
Contest Saya Seorang Penulis Bebas And Saya Rasa Hebat ! XD

Huaaa , dah berkurun bella tak di tag tau . haha , okayh , tanpa membuang masa dan waktu , jom nengok soalan kat bawah nieh . 

Soalan : Ceritakan kenapa korang beria - ria nak berblogging sangat ni ? Banyak kerja lain yang berfaedah lagi kan ? Hmm , apa yang buat korang rasa berblogging ni gile cool ?! 

Jawapan : 
Antara sebab-II kenapa bella suka sangat berblogging ni ? ( kengkadang sampai lewat malam , haishh .. )
  • Suka bab mengedit blog ni
  • Sebab ramai kawan , memang shiyokk !
  • Sebab dapat ramai peminat , hikhik :P 
  • Boleh kenal - kenal and chatting 
  • Boleh jadi pro - blog yang terbaik ! 
  • Dapat tengok owner blog yang cantik-2 and cute miut 
Hmm , kerja lain yang berfaedah ? Haa'ah , memang lah banyak . but , bella rasa edit blog ni macam something yang bella memang suka lah . Kalau boleh , bella nak sambung study , dalam bidang networking . Insyallah , kalau ada rezeki , dapat lah . huhu ;(

Actually , bella belajar buat blog ni daripada youtube , tak silap . First time bella buat blog , memang buruk gile XD Bila tengok blog orang lain yang guna blogskin , template and so on , bella rasa jelouss . Yelaaa , sebab tyme dulu , bella memang tak reti nak pakai blogskin . Harap download jea pandai , muehehe . 

p/s : Thanks a lot to Cik Layla yang omeyy nieh sebab sudi tag Bella . hikhik . Terharu sangat sebab dapat tag , dah berkurun - kurun tak di-tag . :'(


♥ Old ♥ | $♥ New ♥
Da Princess

Assalamualaikum , congrats because you were step in this blog . Leave your footprints on my chatbox . Thanks for visiting babe :)
Status :
You're mine, mine, mine! Hahaha. Thanks awakk <3

: The queen of the blog is Bella
: Sunshine
: View with Google Chrome.
: Meet me at :-
Instagram | Facebook


Story Of My Life


Voice Out

No haters and anons ♥
Respect must be
Think before you write
No rapping , spamming or childish act
Your word is represent your actual behavior
Pls leave your correct URL Blog


Credit