Welcome To Bella's Blog . Be nice please
Follow Me | Homie
Saranghae Youu

Finally ^^
Sunday, February 5, 2012 | 2:19 AM | 2 Cute


Assalamualaikum
I know i'm not update blog , right ? Okayy , tenet buat hal lah pulokk =,= " . Haihh , lepas satu-2 dugaan . atoto XD Hari-2 kami buat report bagai , but dorang cakap dok naik panjat tiang lah , blablaa .. zzz , tiang ape dok hang panjat ?

sooo , seminggu lebih tak silap orang TM naik tiang , internet dah elok sekarang and dah boleh online macam biasa . Orang dekat rumah ni , hampir jadi gile sebab takde tenet . Bella , gile dengan blog , adek-2 gile dengan game tenet , hahahah XD okayy-2 , nak update balik semua post yang bella tak post . Then , upload gambar kat facebook ? hmm , maybe . dah asyik pakai DP yang sama jea kan ? Thenn , nak stalk mana yang patut . hiwhiww .

dapat online ? RASA MACAM DUNIA ANA YANG PUNYAAA XD




♥ Old ♥ | $♥ New ♥
Da Princess

Assalamualaikum , congrats because you were step in this blog . Leave your footprints on my chatbox . Thanks for visiting babe :)
Status :
You're mine, mine, mine! Hahaha. Thanks awakk <3

: The queen of the blog is Bella
: Sunshine
: View with Google Chrome.
: Meet me at :-
Instagram | Facebook


Story Of My Life


Voice Out

No haters and anons ♥
Respect must be
Think before you write
No rapping , spamming or childish act
Your word is represent your actual behavior
Pls leave your correct URL Blog


Credit