Welcome To Bella's Blog . Be nice please
Follow Me | Homie
Saranghae Youu

Hi, I'm Backkk !
Sunday, January 18, 2015 | 5:26 AM | 0 Cute


Hi. Rasa macam dah lama sangat dah tak online blog, haha. Last online pun masa sem satu, sebab apa? sebab lupa password blog punya pasal sampai lah one day dok selak selak buku and then yeahh! Finally I got my blog again and again. Hahahaha. Perghh, happy gile bak hanggg.

Actually sejak dah semester 4 ni kan, rasa diri ni macam dah tua sangat pulak dah kan. Hahaha yelah busy dengan study, test exam. Perghh sumpah gila serabut. Sem ni dahlah takdak study week . Memang gile plus sawan lah semua bebudak Uitm nanti hahaha. Hope result sem ni better dari sem sem lepas. Amin.

Okay, dah taktahu nak bebel apa dah sebab otak dah tepu. Tktahu nak ngomong apa deh , hahaha. Okay gudnite.

p/s : Esok ada kuiz ke? Aduhh, satu hape pun aku tak study hahaha. Tawakallah jelah kan kan :P

♥ Old ♥ | $♥ New ♥
Da Princess

Assalamualaikum , congrats because you were step in this blog . Leave your footprints on my chatbox . Thanks for visiting babe :)
Status :
You're mine, mine, mine! Hahaha. Thanks awakk <3

: The queen of the blog is Bella
: Sunshine
: View with Google Chrome.
: Meet me at :-
Instagram | Facebook


Story Of My Life


Voice Out

No haters and anons ♥
Respect must be
Think before you write
No rapping , spamming or childish act
Your word is represent your actual behavior
Pls leave your correct URL Blog


Credit